Tiktok

Jouw TikTok Agency

Maak kennis met het meest toonaangevende TikTok-marketingbureau met enkele van ‘s werelds slimste community-strategen, groeimarketeers en contentmakers die klaarstaan om je te helpen bij het vergroten van de aanwezigheid van je merk op het snelstgroeiende sociale platform met meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers, TikTok.

De Quest Tactics Naar TikTok Success

Upload jouw eigen content van jouw unieke momenten.

Gebruik authentieke content die converteert.

Ontdek en bereik het publiek in jouw niche.

Jouw TikTok Business Partner

TikTok Brand Blueprint

Zoek Jouw Unieke Stem

Succes hebben op TikTok gaat niet alleen om viraal gaan – het gaat erom je merkverhaal op een authentieke manier te vertellen dat resoneert met je doelgroep. We ontwikkelen een op maat gemaakte contentmarketingstrategie die is afgestemd op de unieke identiteit van je merk, zodat je merk een onderscheidende stem krijgt waarmee het opvalt op TikTok.

Culture & Trends

Culturele Momenten Op Jouw Manier

Ons team van contentexperts leeft en ademt TikTok – zozeer zelfs dat we deskundig kunnen bepalen welke culturele momenten jouw merk moet omarmen en aan welke trending gesprekken je moet deelnemen. Als geboren verhalenvertellers weten we hoe we een merkeigen draai kunnen geven aan trending momenten om jouw verhaal op een authentieke en effectieve manier te vertellen.

Content Creation & Production

Scroll-Stopping Content Die Converteert

TikTok is een platform dat gedreven wordt door authenticiteit, wat betekent dat de sleutel tot het creëren van content op TikTok minder promotioneel en meer openhartig, converserend en authentiek is. Als doorgewinterde creators en TikTok-influencers op het platform heeft ons team van TikTok-experts de kunst van soepele overgangen, boeiende effecten en unieke bewerkingsstijlen onder de knie om korte videocontent te maken die naadloos aansluit bij het platform.

Community Building & Management

Vindt Jouw Niche en Bouw Nieuwe Communities

Het opbouwen van een community op TikTok draait allemaal om het begrijpen van je doelmarkt en welke waarde je hen kunt bieden. Het gaat erom plezier te delen met je specifieke doelgroepen en verbinding te maken met nieuwe gemeenschappen die relevant aanvoelen voor jouw aanbiedingen. Als sociale media buitenbeentjes die altijd verbonden zijn met TikTok, bieden we het hoogste niveau van community outreach en social media management, zodat je merk betrokken blijft bij al je volgers en gemeenschappen.

Creator Partnerships & Campaigns

Werk Met De Beste Talenten

47% van de TikTokkers gebruikt producten of diensten die ze hebben ontdekt op TikTok – allemaal dankzij de herkenbaarheid en het talent van de vele contentmakers op het platform. Door gebruik te maken van de Creator Marketplace, selecteren we zorgvuldig creators om kleur toe te voegen aan jouw merkverhaal en op de lange termijn een positieve impact te creëren.

Onze TikTok Mogelijkheden:

 • Creator Outreach & Engagement
 • Content Strategy & Planning
 • Content Creation
 • Paid TikTok Ads
 • Branded Hashtag Campaigns
 • Community Building & Management
 • Creator Partnerships & Campaigns
 • Analytics & Reporting

Leer meer van onze marketing experts. 🧠

Competitieve benchmarking 🎯: Ja, het klinkt als een ondoordringbare jungles van marketingjargon, maar maak je geen zorgen, Alderd Froolik is hier om je er doorheen te loods. 😎 Competitieve benchmarking betekent simpelweg je bedrijf vergelijken 🧐 met je concurrenten wat betreft producten, services, processen en prestaties. Het is in feite de meest gebruikte vorm van […]

🚀 Het jaar 2024 staat voor de deur, de perfecte gelegenheid om uw marketingstrategie voor uw kleine onderneming in een nieuw jasje te steken met deze 30 top tips. Deze adviezen zijn samengesteld om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, met de meest lucratieve strategieën voor de toekomst 💼💡 Als marketing automation specialist, deelt […]

Frequently Asked Questions (FAQs)

TikTok mag niet ontbreken in je marketingstrategie vanwege het enorme bereik en de groeiende populariteit van het platform. Met meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers over de hele wereld biedt TikTok een unieke kans om je merk te promoten en een breed publiek te bereiken, vooral onder jongere doelgroepen. TikTok onderscheidt zich door zijn creatieve en authentieke benadering van content, waardoor merken op een unieke en interactieve manier met hun doelgroep kunnen communiceren. Bovendien heeft TikTok een hoge betrokkenheid en de mogelijkheid om viraal te gaan, waardoor het een krachtig platform is voor het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads en het stimuleren van conversies. Door TikTok op te nemen in je marketingstrategie kun je nieuwe mogelijkheden verkennen, je merk versterken en je concurrentievoordeel vergroten.

Het belangrijkste aandachtspunt op TikTok is het creëren van content die authentiek, boeiend en relevant is voor je doelgroep. TikTok is een platform dat gedreven wordt door creativiteit en individualiteit, dus het is essentieel om content te maken die opvalt en een emotionele connectie maakt met gebruikers. Bovendien is het belangrijk om de specifieke kenmerken en trends van TikTok te begrijpen en deze in je contentstrategie te integreren. Dit omvat het gebruik van korte, pakkende video’s, het benutten van populaire muziek en geluiden, en het experimenteren met creatieve editingtechnieken. Door je te concentreren op het leveren van waardevolle en authentieke content die aansluit bij de TikTok-cultuur, kun je een sterke aanwezigheid opbouwen en een betrokken gemeenschap opbouwen op het platform.

Om maximaal resultaat te behalen met TikTok, is het belangrijk om het platform te combineren met andere marketingtechnieken die je totale strategie versterken. Enkele technieken om te overwegen zijn:

 1. Influencer Marketing: Werk samen met relevante influencers op TikTok om je merk te promoten en een bredere doelgroep te bereiken. Deze samenwerkingen kunnen helpen om je bereik te vergroten en de betrokkenheid bij je merk te vergroten.

 2. Contentmarketing: Creëer waardevolle en relevante content die aansluit bij je merkverhaal en doelgroep. Dit kan variëren van blogartikelen en video’s tot infographics en ebooks. Door consistente en boeiende content te leveren, kun je autoriteit opbouwen en een loyale volgersbasis opbouwen.

 3. Sociale media marketing: Integreer TikTok in je overkoepelende sociale media strategie. Gebruik andere platforms zoals Instagram, Facebook en Twitter om je TikTok-content te delen, gebruikers te betrekken en je merkconsistentie te behouden.

 4. Data-analyse: Zorg ervoor dat je de prestaties van je TikTok-campagnes en content analyseert en meet. Door de juiste data-analyse toe te passen, kun je inzicht krijgen in wat wel en niet werkt, en je strategieën optimaliseren voor betere resultaten.

 5. Community Engagement: Interactie en betrokkenheid zijn essentieel op TikTok. Zorg ervoor dat je reageert op opmerkingen, vragen beantwoordt en gebruikers aanmoedigt om deel te nemen aan challenges of user-generated content te maken. Dit helpt bij het opbouwen van een sterke gemeenschap en het vergroten van de merkbetrokkenheid.

Door TikTok te combineren met andere effectieve marketingtechnieken kun je je bereik vergroten, merkbekendheid vergroten en een positieve impact hebben op je totale marketingstrategie.

Bij het gebruik van TikTok zijn er enkele dingen die je moet vermijden om te voorkomen dat je negatieve resultaten behaalt of de verkeerde indruk achterlaat. Enkele zaken die je vooral niet moet doen op TikTok zijn:

 1. Het kopiëren van content: Het is belangrijk om origineel te zijn op TikTok en je eigen unieke content te creëren. Vermijd het rechtstreeks kopiëren van content van andere gebruikers, omdat dit kan leiden tot negatieve reacties en schending van auteursrechten.

 2. Overmatig promoten: TikTok-gebruikers zijn vaak op zoek naar vermakelijke en authentieke content. Overmatig promoten van je producten of diensten kan als opdringerig worden ervaren en leiden tot een verlies van interesse bij je publiek. Zorg voor een goede balans tussen promotie en waardevolle, vermakelijke content.

 3. Negatieve of controversiële content: Vermijd het delen van negatieve of controversiële content die mogelijk kan leiden tot negatieve reacties of reputatieschade voor je merk. Houd je content positief, inspirerend en in lijn met de waarden van je merk.

 4. Slechte videokwaliteit: TikTok is een visueel platform, dus het is belangrijk om te zorgen voor goede videokwaliteit. Vermijd het delen van onscherpe, wazige of slecht geproduceerde video’s. Investeer in goede belichting, heldere audio en aantrekkelijke visuele elementen om de kwaliteit van je content te waarborgen.

 5. Geen interactie met je publiek: TikTok draait om betrokkenheid en community. Vergeet niet om te reageren op opmerkingen, vragen te beantwoorden en in te spelen op gebruikersinteracties. Het negeren van je publiek kan leiden tot een verlies van betrokkenheid en interesse in je content.

Door deze punten in gedachten te houden en te vermijden, kun je een positieve en effectieve aanwezigheid op TikTok opbouwen en het meeste uit het platform halen.

Ready to kick off your growth journey? 🚀

Keep up with the latest and greatest in growth marketing 📖

Enjoy the best growth marketing newsletter on
the internet — right in your inbox.