SEO Diensten

SEO Diensten

SEO is essentieel omdat het de zichtbaarheid van je website vergroot, meer verkeer genereert en waardevolle leads en klanten aantrekt.

Lange termijn

SEO is een langetermijninvestering die duurzame resultaten oplevert.

SEO-werkzaamheden omvatten onder andere zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie van de website, het creëren van hoogwaardige content, het opbouwen van kwalitatieve backlinks, het monitoren van prestaties en het continu optimaliseren van de strategie om de zichtbaarheid en rankings in zoekmachines te verbeteren.

SEO en Funnel

Bouw een klantenmagneet.

In de bovenste trechterfase helpt SEO bij het vergroten van de zichtbaarheid van je merk en het genereren van bewustzijn door het optimaliseren van je website voor relevante zoekwoorden. 

In de middenfase van de trechter kan SEO je helpen om leads te genereren door middel van waardevolle content optimalisatie.

In de onderste trechterfase kan SEO bijdragen aan het converteren van leads naar klanten. 

SEO Pakketten

Wat wij doen:

Inventarisatie

Keywoord onderzoek

Website scan

SEO strategie advies

Content optimalisatie

Meta optimalisatie

Monitoring software

Google Analytics

Google Search Console

99

SEO Start

Omschrijving zoals hierboven

+

1 uur per maand
Maandelijkse rapportage

299

SEO ZZP

Als omschrijving hierboven

+

3 uur per maand werken aan de vindbaarheid van de website.

Focus op 1- 20 zoekwoorden

Aanpassen/schrijven van teksten

Optimaliseren afbeeldingen

Optimaliseren snelheid website

Nalopen & verwijderen gebroken links

Maandelijkse rapportage

SEO monitoring

499

SEO MKB

Als omschrijving hierboven

+

5 uur per maand werken aan de vindbaarheid van de website.

Focus op 20- 50 zoekwoorden

Aanpassen/schrijven van teksten

Optimaliseren afbeeldingen

Schema Markup toevoegen

Optimaliseren snelheid website

Nalopen & verwijderen gebroken links

Maandelijkse rapportage

SEO monitoring

999

SEO Growth

 • Als omschrijving hierboven

+

10 uur per maand werken aan de vindbaarheid van de website.

Focus op 50- 100 zoekwoorden

Aanpassen/schrijven van teksten

Optimaliseren afbeeldingen

Optimaliseren snelheid website

Schema Markup toevoegen

Nalopen & verwijderen gebroken links

Maandelijkse rapportage

SEO monitoring

Frequently Asked Questions (FAQs)

SEO (Search Engine Optimization) is een discipline in online marketing die gericht is op het optimaliseren van websites en hun inhoud om een hogere rangschikking in de organische zoekresultaten van zoekmachines te bereiken. Er zijn verschillende toepassingen van SEO die kunnen helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid en het verkeer van een website. Enkele voorbeelden zijn:

 1. Zoekwoordanalyse: Het identificeren van relevante zoekwoorden en zoektermen die mensen gebruiken bij het zoeken naar informatie op internet. Door deze zoekwoorden strategisch in de inhoud van een website te verwerken, kan de website beter gevonden worden door zoekmachines en potentiële bezoekers.

 2. On-page optimalisatie: Het optimaliseren van verschillende on-page elementen van een website, zoals titels, meta-beschrijvingen, URL-structuren, koppen, afbeeldings-tags, enz. Dit helpt zoekmachines beter te begrijpen waar een pagina over gaat en verbetert de relevantie voor zoekopdrachten.

 3. Technische SEO: Het verbeteren van de technische aspecten van een website om zoekmachines te helpen bij het crawlen en indexeren ervan. Dit omvat zaken zoals het optimaliseren van de laadsnelheid van de pagina, het instellen van een duidelijke sitestructuur, het gebruik van een responsief ontwerp voor mobiele apparaten, het verbeteren van de interne linkstructuur en het oplossen van technische fouten.

 4. Contentoptimalisatie: Het creëren van kwalitatieve en relevante inhoud die waardevol is voor de doelgroep. Dit omvat het schrijven van goed geoptimaliseerde teksten met behulp van relevante zoekwoorden, het toevoegen van afbeeldingen en video’s, het gebruik van interne en externe links, en het zorgen voor een goede leesbaarheid.

 5. Linkbuilding: Het opbouwen van hoogwaardige inkomende links naar een website vanaf andere relevante en betrouwbare websites. Dit kan de autoriteit en geloofwaardigheid van een website versterken, wat kan bijdragen aan een hogere rangschikking in de zoekresultaten.

 6. Lokale SEO: Het optimaliseren van een website om beter vindbaar te zijn voor lokale zoekopdrachten. Dit omvat het toevoegen van lokale zoekwoorden, het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf-pagina’s, het verkrijgen van positieve beoordelingen en het vermelden van relevante lokale informatie.

 7. Monitoring en analyse: Het bijhouden van de prestaties van een website met behulp van tools zoals Google Analytics om inzicht te krijgen in het verkeer, de rankings, de conversies en andere relevante statistieken. Dit stelt website-eigenaren in staat om de effectiviteit van hun SEO-inspanningen te meten en indien nodig aanpassingen te maken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van toepassingen van SEO. Het optimaliseren van een website voor zoekmachines is een voortdurend proces dat vraagt om regelmatige monitoring, analyse en aanpassingen om de beste resultaten te behalen. De SEO experts van Quest nemen dit voor u uit handen.

SEO kan verschillende voordelen bieden voor je bedrijf. Hier zijn enkele manieren waarop SEO jouw bedrijf kan helpen:

 1. Verbeterde online zichtbaarheid: Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Wanneer potentiële klanten relevante zoekwoorden invoeren, is de kans groter dat ze jouw website vinden en bezoeken.

 2. Meer organisch verkeer: Een hogere rangschikking in de zoekresultaten kan resulteren in meer organisch verkeer naar je website. Mensen vertrouwen vaak op organische zoekresultaten en zijn geneigd om door te klikken naar websites die bovenaan staan.

 3. Doelgericht verkeer: SEO stelt je in staat om je te richten op specifieke zoekwoorden en zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Dit betekent dat het verkeer dat naar je website komt, meer geneigd is geïnteresseerd te zijn in wat je aanbiedt, wat de kans op conversies en klanten vergroot.

 4. Hogere autoriteit en geloofwaardigheid: Een goed geoptimaliseerde website met waardevolle inhoud en kwalitatieve backlinks kan de autoriteit en geloofwaardigheid van je bedrijf vergroten. Dit kan helpen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en je positie in de markt te versterken.

 5. Concurrentievoordeel: Als je concurrenten nog niet actief zijn met SEO, kan het implementeren van SEO-strategieën je een concurrentievoordeel geven. Door hoger te ranken dan je concurrenten in de zoekresultaten, kun je meer aandacht en klanten aantrekken.

 6. Lange termijn resultaten: SEO is een langetermijnstrategie. Hoewel het tijd kan kosten om resultaten te zien, kunnen de verbeteringen die je aanbrengt in de zichtbaarheid en ranking van je website langdurige voordelen opleveren. Zodra je een sterke positie hebt verworven, kan het onderhouden van je SEO-inspanningen helpen om je concurrenten voor te blijven.

Het is echter belangrijk op te merken dat SEO niet een op zichzelf staande oplossing is. Het moet worden gezien als een onderdeel van een breder marketingplan. Door SEO te combineren met andere marketingstrategieën, zoals contentmarketing, sociale media en betaalde advertenties, kun je een krachtige en uitgebalanceerde aanpak creëren om je bedrijf online te laten groeien. Quest kan u daarmee verder helpen.

De marketeers van Quest voeren verschillende taken uit tijdens een SEO-traject om de online zichtbaarheid en prestaties van de website te verbeteren. Ze beginnen met een grondige zoekwoordanalyse om relevante zoektermen te identificeren die aansluiten bij de doelgroep van Quest. Vervolgens optimaliseren ze de on-page elementen van de website, zoals titels, meta-beschrijvingen en interne linkstructuren. Ze voeren ook technische audits uit om eventuele technische problemen aan te pakken en optimaliseren de bestaande content of creëren nieuwe content om de SEO-dekking uit te breiden. Daarnaast implementeren ze een linkbuilding-strategie om de autoriteit van de website te vergroten door middel van hoogwaardige inkomende links. Tot slot monitoren en analyseren ze voortdurend de prestaties van de website en doen ze aanbevelingen voor verdere optimalisatie.

Door middel van deze SEO-activiteiten streven de marketeers van Quest ernaar om de online zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten, meer organisch verkeer naar de website te leiden en de positie van Quest in de zoekresultaten te versterken. Door zich te richten op relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de website en het implementeren van een strategische linkbuilding-aanpak, kunnen ze het concurrentievoordeel van Quest vergroten en de groei en het succes van het bedrijf stimuleren.

Klaar voor jouw growth 🚀

Keep up with the latest and greatest in growth marketing 📖

Enjoy the best growth marketing newsletter on
the internet — right in your inbox.