LinkedIn Advertising

LinkedIn Ads

Waarschijnlijk bezoek je onze pagina omdat je weinig resultaten haalt uit jouw huidige LinkedIn Campagnes, of ben je niet tevreden over je huidige Marketing Bureau!

De LinkedIn specialisten van Quest staat altijd voor je klaar. Maak gebruik van onze  expertise en maak van jouw connecties betalende klanten.

Maak Jouw Connecties Klant.

Haal het maximale uit LinkedIn

Het adverteren op LinkedIn biedt het voordeel van gericht bereik binnen een professioneel netwerk. Met meer dan 700 miljoen gebruikers, waaronder professionals, leidinggevenden en besluitvormers, stelt LinkedIn adverteren bedrijven in staat om hun boodschap effectief te richten op een zakelijk georiënteerd publiek. Dit maakt het platform ideaal voor het genereren van B2B-leads, het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf, het opbouwen van professionele relaties en het promoten van vacatures. LinkedIn-advertenties bieden geavanceerde targetingopties en professionele demografische gegevens, waardoor je je marketinginspanningen kunt concentreren op degenen die het meest relevant zijn voor je bedrijf, wat kan leiden tot waardevolle zakelijke kansen en groei.

LinkedIn Ads

Waarom zou je nu overstappen naar Quest voor het beheer van je LinkedIn advertising campagnes?

Kies nu voor Quest en krijg een voorsprong op je concurrentie. Als vooruitstrevend marketingagency lopen we voorop met de nieuwste technieken en tools.

Onze experts zorgen voor een gerichte strategie, aantrekkelijke advertenties en geavanceerde data-analyse.

Bereik maximale resultaten met je LinkedIn campagnes.

Neem vandaag nog contact met ons op.

LinkedIn Ads Campagne

 • Wat wij doen

  Kennismaking
  Doelstellingen bepalen
  Doelgroep bepalen
  Google Analytics verkennen
  Begrijpen van de huidige conversies
  LinkedIn Insight Tag installeren
  Strategie bepalen
  Advertentie Budget bepalen
  Concurrentie-analyse
  Retargeting campagne bepalen
  (Her)inrichten LinkedIn Ads account
  Advies landingspagina’s
  Controleren van de campagnes
  Campagnes Live zetten

   

  Maandelijks Management

  Doelstellingen Analyseren
  Conversies Analyseren
  Budget Beheer
  A/B-testen van campagnes
  Campagne optimalisatie
  Biedingsstrategieën
  Communicatie & Rapportage

99

LinkedIn Ads Start

Als boven

+

1 LInkedIn Ads campagne

1 advertentie

Maximaal € 100,00 click budget (exclusief)

199

LinkedIn Ads ZZP

Als boven 

+

1 LinkedIn Ads campagne
Tot 10 advertenties

Maximaal € 1.000,00 click budget (exclusief)

399

LinkedIn Ads MKB

 • Als boven

+

5 LinkedIn Ads campagnes
Tot 20 advertenties

Maximaal € 2.500,00 click budget (exclusief)

999

LinkedIn Ads Growth

 • Als boven

+

25 LinkedIn Ads
Tot 200 advertenties

Maximaal € 25.000,00 click budget (exclusief)

Andere Quest marketing diensten

 • SMS strategy and audit
 • Campaign development
 • Campaign management
 • Contact list growth and segmentation
 • Autoresponders
 • Personalized messages
 • Flow/Drip optimizations
 • Rapid experimentation
 • SMS Marketing integrations
 • Campaign tracking and analytics

Belangrijke vragen aan Quest (FAQs)

Samenwerken met Quest op LinkedIn biedt meerdere voordelen. Onze LinkedIn-marketeer heeft diepgaande kennis van het platform en begrijpt de specifieke behoeften en gewoonten van het professionele publiek. We kunnen helpen bij het ontwikkelen van een strategie om je bedrijf effectief te promoten, leads te genereren en professionele relaties op te bouwen. Quest kan ook gerichte LinkedIn-advertenties ontwerpen, relevante content creëren en de prestaties voortdurend monitoren om de ROI te verbeteren en je LinkedIn-marketingcampagnes te optimaliseren, wat kan leiden tot groei en succes op het zakelijke front.

Quest kan verschillende strategieën en tactieken toepassen met LinkedIn-advertenties om je bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele van de belangrijkste acties die onze specialist kan ondernemen:

 1. Doelgerichte advertentiecampagnes: Quest kan gerichte LinkedIn-advertentiecampagnes opzetten om je boodschap te presenteren aan specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens, functietitels, bedrijfsgrootte, locatie en andere relevante criteria. Dit helpt je om potentiële klanten, partners of besluitvormers binnen je branche te bereiken.

 2. Leadgeneratie: Quest kan gebruikmaken van LinkedIn-advertenties om leads te genereren. Dit kan worden bereikt door het opzetten van leadgeneratie-formulieren, het promoten van whitepapers of e-books, het aanbieden van webinars of het stimuleren van inschrijvingen voor nieuwsbrieven. Op deze manier kun je waardevolle contactinformatie verzamelen en een lijst met potentiële klanten opbouwen.

 3. Promoten van evenementen en webinars: Als je bedrijf evenementen, conferenties of webinars organiseert, kan Quest LinkedIn-advertenties gebruiken om de bekendheid ervan te vergroten en de registraties te stimuleren. Door het gericht targeten van de juiste professionals in jouw branche, kun je deelnemers aantrekken en de betrokkenheid bij je evenement vergroten.

 4. Content promotie: Quest kan waardevolle content, zoals blogposts, casestudy’s, video’s of infographics, promoten via LinkedIn-advertenties. Dit helpt om je thought leadership te versterken, je merk te positioneren en potentiële klanten te informeren. Door de advertenties te richten op relevante doelgroepen, kun je de zichtbaarheid van je content vergroten en verkeer naar je website of landingspagina’s leiden.

 5. Employer branding en werving: Als je op zoek bent naar getalenteerde professionals, kan Quest LinkedIn-advertenties gebruiken om je bedrijf als werkgever te promoten. Dit omvat het inzetten van advertenties om vacatures te promoten, het benadrukken van de voordelen van werken bij jouw organisatie en het tonen van de bedrijfscultuur. Hierdoor kun je de aantrekkingskracht op gekwalificeerde kandidaten vergroten en het wervingsproces verbeteren.

 6. Retargeting: Quest kan retargeting strategieën implementeren met LinkedIn-advertenties om mensen te bereiken die eerder interactie hebben gehad met je bedrijf. Dit omvat het tonen van advertenties aan mensen die je website hebben bezocht, je LinkedIn-bedrijfspagina hebben bekeken of je content hebben geëngageerd. Door deze doelgroep opnieuw te bereiken, kun je de kans vergroten dat ze verder gaan met je bedrijf.

Het werken met een expert in LinkedIn-adverteren kan je helpen om deze strategieën effectief toe te passen en het maximale uit je LinkedIn-marketinginspanningen te halen, wat kan leiden tot groei van je bedrijf, vergroting van je klantenbestand en verbeterde zakelijke kansen.

Bij Quest hanteren we een zorgvuldige aanpak van budgetbeheer om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement haalt uit je advertentie-uitgaven op LinkedIn. Dit is hoe we te werk gaan:

 1. Vaststellen van het budget: Samen met jou bepalen we het beschikbare budget voor je LinkedIn-campagnes. We bespreken je doelstellingen en bepalen de optimale budgetallocatie om deze doelen te bereiken.

 2. Biedstrategieën: We maken gebruik van diverse biedstrategieën om je budget efficiënt te beheren. Dit omvat het gebruik van geautomatiseerde biedstrategieën, zoals doel-CPA (kosten per acquisitie) of doel-ROAS (rendement op advertentie-uitgaven), om elke uitgegeven euro optimaal te benutten.

 3. Monitoring en optimalisatie: We monitoren voortdurend de prestaties van je advertenties en uitgaven. Op basis van de gegevens die we verzamelen, identificeren we mogelijkheden om je budget beter te benutten. We kunnen bijvoorbeeld investeren in de best presterende campagnes of advertentiegroepen, terwijl we het budget verminderen voor minder effectieve onderdelen.

 4. ROI-focus: Onze focus ligt op het behalen van een positieve return on investment (ROI) voor je advertentie-uitgaven. We zorgen ervoor dat je budget strategisch wordt toegewezen aan de campagnes en tactieken die de beste resultaten opleveren in termen van conversies, leads of verkoop.

 5. Rapportage en communicatie: We bieden regelmatige rapportage en communicatie over het budgetbeheer. We geven je inzicht in de prestaties, kosten en resultaten van je LinkedIn-campagnes. Op die manier blijf je op de hoogte van je budgetuitgaven en begrijp je de effectiviteit ervan.

Met onze zorgvuldige aanpak van budgetbeheer zorgen we ervoor dat je advertentie-uitgaven op LinkedIn optimaal worden benut en dat je de best mogelijke resultaten behaalt binnen je budgettaire mogelijkheden.

Bij Quest werken we zonder contracten, want we vertrouwen op onze sublieme prestaties om jou te overtuigen om bij ons te blijven. We doen ons best om jou zo blij te maken dat je niet eens aan wegrennen denkt! Geen contract, alleen geweldige resultaten en een glimlach op jouw gezicht.

Klaar om conversies te gaan scoren? 🚀

De laatste ontwikkelingen in je inbox?

Ook voor jou de meest briljante marketingnieuwsbrief op het wereldwijde web?

Geef je inbox een feestje!?