Facebook Ads

Facebook Ads

Waarschijnlijk bezoek je onze pagina omdat je weinig resultaten haalt uit jouw huidige Facebook Ads Campagnes, of ben je niet tevreden over je huidige Marketing Bureau!

Het Facebook Ads team van Quest staat altijd voor je klaar. Maak gebruik van onze  specialisten en laat jouw omzet maximaal groeien.

Maximaliseer jouw bereik

Maximaal jouw zichtbaarheid op Facebook om potentiële klanten te bereiken om zo jouw bedrijf te laten groeien.

Google Ads biedt een krachtig en effectief platform om je zichtbaarheid te vergroten, potentiële klanten te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Facebook Ads

Waarom zou je nu overstappen naar Quest voor het beheer van je Facebook Ads campagnes?

Kies nu voor Quest en krijg een voorsprong op je concurrentie. Als trendy marketingbureau lopen we voorop met de nieuwste technieken en tools.

Ons team van experts zorgt voor hypergerichte strategieën, aantrekkelijke advertenties en geavanceerde data-analyse.

Bereik maximale resultaten met je Facebook Ads campagnes.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Facebook Ads Campagne

 • Wat wij doen

  Kennismaking
  Doelstellingen bepalen
  Doelgroep bepalen
  Google Analytics verkennen
  Begrijpen van de huidige conversies
  Conversie pixel installeren
  Strategie bepalen
  Advertentie Budget bepalen
  Concurrentie-analyse
  Retargeting campagne bepalen
  (Her)inrichten Facebook Ads account
  Advies landingspagina’s
  Controleren van de campagnes
  Campagnes Live zetten

   

  Maandelijks Management

  Doelstellingen Analyseren
  Conversies Analyseren
  Budget Beheer
  A/B-testen van campagnes
  Campagne optimalisatie
  Biedingsstrategieën
  Communicatie & Rapportage

99

Facebook Ads Start

Als boven

+

1 Facebook Ads campagne

1 advertentie

Maximaal € 100,00 click budget (exclusief)

199

Facebook Ads ZZP

Als boven 

+

 • 1 Facebook Ads campagne
 • Tot 10 advertenties

Maximaal € 1.000,00 click budget (exclusief)

399

Facebook Ads MKB

 • Als boven

+

 • 5 Facebook Ads campagnes 
 • Tot 20 advertenties

Maximaal € 2.500,00 click budget (exclusief)

999

Facebook Ads Growth

 • Als boven

+

 • 25 Facebook Ads 
 • Tot 200 advertenties

Maximaal € 25.000,00 click budget (exclusief)

Andere Quest marketing diensten

 • SMS strategy and audit
 • Campaign development
 • Campaign management
 • Contact list growth and segmentation
 • Autoresponders
 • Personalized messages
 • Flow/Drip optimizations
 • Rapid experimentation
 • SMS Marketing integrations
 • Campaign tracking and analytics

Belangrijke vragen aan Quest (FAQs)

Er zijn heel veel voordelen om samen te werken met Quest. Hier een de belangrijkste:

 1. De Quest founders hebben samen zo’n 50 jaar aan ervaring in Marketing, Sales en eCommerce.
 2. Quest is doelgericht! Wil altijd succesvol zijn.
 3. Makkelijk bereikbaar en toegankelijk zowel per telefoon, teams, whatsapp of per mail. (sorry geen fax meer)
 4. Geen langdurige contracten. Als Quest faalt dan heeft u het recht te stoppen. Quest wil uitsluitend duurzame samenwerkingen.

Facebook Advertising kan een aantal voordelen bieden om jouw bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele manieren waarop Facebook Advertising kan helpen:

 1. Bereik een breed publiek: Facebook heeft een enorm gebruikersbestand, waardoor je jouw advertenties kunt tonen aan een breed scala aan mensen. Dit stelt bedrijven in staat om hun merk en producten te promoten bij een groot publiek en nieuwe potentiële klanten te bereiken.

 2. Targetingopties: Facebook biedt geavanceerde targetingmogelijkheden, waarmee je specifieke doelgroepen kunt bereiken op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag en meer. Hierdoor kun je jouw advertenties tonen aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, wat de kans op betrokkenheid en conversies vergroot.

 3. Betere zichtbaarheid en merkbekendheid: Door middel van advertenties op Facebook kun je de zichtbaarheid van je merk vergroten en de merkbekendheid vergroten bij jouw doelgroep. Regelmatige blootstelling aan je merknaam en boodschap kan potentiële klanten helpen je bedrijf te herkennen en vertrouwen op te bouwen.

 4. Conversieverhoging: Met Facebook Advertising kun je gerichte advertenties maken die specifiek zijn ontworpen om conversies te genereren, zoals aankopen, inschrijvingen of aanmeldingen. Door gebruik te maken van aantrekkelijke visuals, overtuigende copywriting en de juiste call-to-actions, kun je mensen aansporen om actie te ondernemen en jouw bedrijf te laten groeien.

 5. Retargeting: Facebook biedt ook de mogelijkheid om te retargeten, wat betekent dat je advertenties kunt tonen aan mensen die al interactie hebben gehad met jouw bedrijf, zoals het bezoeken van je website of het bekijken van specifieke producten. Door deze mensen opnieuw te bereiken met relevante advertenties, kun je ze stimuleren om terug te komen en te converteren.

 6. Meetbare resultaten en optimalisatie: Facebook Advertising biedt uitgebreide statistieken en analyses, waarmee je de prestaties van je advertenties kunt meten. Je kunt inzicht krijgen in het aantal vertoningen, klikken, conversies en andere belangrijke statistieken. Op basis van deze gegevens kun je jouw advertentiecampagnes optimaliseren en de resultaten verbeteren.

Het is belangrijk om op te merken dat het succes van Facebook Advertising afhangt van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van je advertenties, de relevantie voor je doelgroep, het budget en de juiste targeting. Test heeft de juiste expertsie om je te helpen bij het opzetten en beheren van effectieve Facebook Advertising-campagnes.

Budgetbeheer is een essentieel onderdeel van effectieve Facebook Advertising. Quest helpt om met het budget om te gaan zoals:

 1. Stelt het budget vast: Bepaal van tevoren hoeveel je wilt besteden aan je Facebook Advertising-campagnes. Dit kan een vast bedrag per dag of per campagne zijn. Zorg ervoor dat je budget realistisch is en past bij de marketingdoelen en bedrijfsomvang.

 2. Experimenteer en optimaliseer: In het begin is het vaak nodig om te experimenteren en te testen om te zien wat werkt. We beginnen met kleinere budgetten en monitoren de prestaties van je campagnes. Op basis van de resultaten kun je je budget verschuiven naar de best presterende advertenties en targetingopties.

 3. Maak gebruik van biedstrategieën: Facebook biedt verschillende biedstrategieën, zoals ‘link clicks’, ‘conversies’ of ‘bereik’. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we de meest geschikte biedstrategie. Houd er rekening mee dat sommige biedstrategieën mogelijk hogere kosten per klik of conversie hebben.

 4. Monitor en optimaliseer: Wij controleren regelmatig de prestaties van je advertenties en analyseren de gegevens. Identificeren welke advertenties, doelgroepen en campagnes de beste resultaten behalen en richten jouw budget op die gebieden. Verwijderen of pauzeren advertenties die niet goed presteren om verspilling van budget te voorkomen.

 5. Test verschillende doelgroepen en advertentievarianten: Door te experimenteren met verschillende doelgroepen en advertentievarianten krijgen we inzicht in wat het beste werkt. We maken gebruik van A/B-testen om variaties in visuals, koppen, call-to-actions en doelgroepen te testen. Op basis van de resultaten wijzen we budget toe aan de best presterende combinaties.

 6. Schaal geleidelijk op: Als je ziet dat bepaalde advertenties of campagnes goede resultaten opleveren, kun je overwegen om je budget geleidelijk te verhogen. Monitor echter nog steeds nauwlettend de prestaties en zorg ervoor dat de kosten per klik of conversie binnen aanvaardbare grenzen blijven.

 7. Houd rekening met seizoensgebondenheid en trends: Pas je budget aan op basis van seizoensgebondenheid en trends in je branche. Sommige periodes kunnen meer concurrentie en hogere advertentiekosten met zich meebrengen, terwijl andere periodes mogelijk lagere kosten en betere kansen bieden.

 8. Gebruik andere marketingkanalen: Facebook Advertising is slechts één onderdeel van je marketingstrategie. Overweeg om je budget ook over andere relevante marketingkanalen te verdelen, zoals Google Ads, e-mailmarketing of influencer marketing, om een breder bereik te hebben en je resultaten te diversifiëren.

Onthoud dat effectief budgetbeheer vraagt om een goede balans tussen testen, optimaliseren en investeren in de best presterende advertenties en doelgroepen. Het is een voortdurend proces van leren en aanpassen om het meeste uit je budget te halen en je bedrijf te laten groeien. Quest helpt je daarbij.

Bij Quest werken we zonder contracten, want we vertrouwen op onze sublieme prestaties om jou te overtuigen om bij ons te blijven. We doen ons best om jou zo blij te maken dat je niet eens aan wegrennen denkt! Geen contract, alleen geweldige resultaten en een glimlach op jouw gezicht.

Klaar om conversies te gaan scoren? 🚀

De laatste ontwikkelingen in je inbox?

Ook voor jou de meest briljante marketingnieuwsbrief op het wereldwijde web?

Geef je inbox een feestje!?