E-commerce Automations

E-commerce Automation

Plaatst jouw verrijkte content automatisch over alle social media kanalen. 

Gebruik van sociale media voor acquisitie

Bereik jouw doelgroep automatisch.

Jouw assortiment elke dag als een advertentie plaatsen op social mediakanalen, compleet verrijkt met relevante hashtags en natuurlijk een directe link naar het artikel of dienst. Groei gegarandeerd!

Content Automation partner voor:

Verrijken van data

Consistente presentatie 

De data van een webshop verrijken we door een afbeelding aan te passen met een logo en/of teksten en voorzien wij wij van een middels AI aangepast verhaal en natuurlijk een relevante set hashtags. En dat voor elk kanaal. Zo maak je optimaal gebruik van jouw content, heb je de laagste kosten en het grootste effect. 

E-commerce Automation Pakketten

Wat wij doen:

Jouw artikel of dienst per kanaal herschrijven middels AI (indien gewenst)
Toevoegen logo op productfoto
Toevoegen prijskaartje op productfoto
Toevoegen van hashtags aan tekst
Toevoegen link naar product
1 plaatsing per dag per kanaal

Geschikt voor:

WooCommerce
Shopify
Etsy
PrestaShop
ThriveCart
Adobe Commerce
Lightspeed

99

E-commerce Start

Omschrijving zoals hierboven

+

Plaatsing op

Pinterest

129

E-commerce ZZP

Als omschrijving hierboven

+

Plaatsing op:

Pinterest

Facebook

Facebook groep

Instagram (business)

299

E-commerce MKB

  • Als omschrijving hierboven

+

Plaatsing op:

Facebook

Facebook groep

Instagram (business)

Twitter

LinkedIn bedrijfspagina

LinkedIn persoonlijke pagina

Tumblr

Google MyBusiness

Pinterest 

99

E-commerce Marketplaces

Als omschrijving hierboven

+

Quest Facebook Groep

010-Facebook Marktplaats (19.300+ leden)

of

0172 Marktplaats (25.300+ leden)

Doorplaatsing op Facebook Marketplace voor alle 13 miljoen Facebook gebruikers!!!

Frequently Asked Questions (FAQs)

E-commerce automation biedt verschillende toepassingen voor webshops, autobedrijven, makelaars en andere online retailers. Hier zijn drie alinea’s met mogelijke toepassingen van e-commerce automation:

  1. Autobedrijven: Voor autobedrijven kan e-commerce automation worden gebruikt om efficiënt productinformatie te beheren en te verspreiden over verschillende kanalen. Met behulp van automatiseringstechnologie kan de productcontent van auto’s in de webshop worden geëxtraheerd en verrijkt worden met het logo en prijskaartje van het bedrijf. Daarnaast kan de producttekst automatisch herschreven worden voor elk kanaal, zodat deze optimaal aansluit bij de doelgroep en de specificaties van het platform. Hashtags kunnen worden toegevoegd om de vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten, bijvoorbeeld door relevante hashtags zoals #autoverkoop, #autodeals, en specifieke merk- of modelgerelateerde hashtags toe te voegen.

  2. Makelaars: E-commerce automation kan ook waardevol zijn voor makelaars en vastgoedwebsites. Het stelt hen in staat om automatisch vastgoedlijsten en -informatie te beheren en te distribueren. Bij het publiceren van vastgoedadvertenties kunnen afbeeldingen uit de webshop worden gehaald en verrijkt worden met het logo van het makelaarskantoor en een prijskaartje. De tekst van de advertentie kan vervolgens worden herschreven met behulp van AI om de beschrijving te optimaliseren voor verschillende kanalen en doelgroepen. Hashtags kunnen ook worden toegevoegd om de vindbaarheid te vergroten, bijvoorbeeld #tekoop, #huizenmarkt, of hashtags die specifiek zijn voor de locatie of het type vastgoed.

  3. Andere webshops: Voor algemene webshops biedt e-commerce automation mogelijkheden voor het efficiënt beheren en optimaliseren van productcontent. Het logo van het bedrijf kan automatisch worden toegevoegd aan de productafbeeldingen, waardoor consistentie en branding wordt bevorderd. De prijzen kunnen dynamisch worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de juiste prijsinformatie wordt weergegeven. Met behulp van AI kunnen productbeschrijvingen worden herschreven en geoptimaliseerd voor elk kanaal, rekening houdend met de specifieke kenmerken en doelgroepen van elk platform. Hashtags kunnen worden toegevoegd om de producten beter vindbaar te maken op sociale media en andere kanalen.

Door e-commerce automation te benutten, kunnen bedrijven in verschillende sectoren hun operationele efficiëntie vergroten, de consistentie van productcontent waarborgen en de marketingboodschap aanpassen aan verschillende kanalen en doelgroepen. Dit kan leiden tot een betere merkervaring, grotere zichtbaarheid en uiteindelijk meer conversies en verkoop.

Deze methode is de goedkoopste manier van adverteren. Door middel van de relevante hashtags worden jouw klanten naar de content getrokken. In combinatie met betaalde advertising (neem dan de best-presterende posts als voorbeeld) kan je snel tot grote omzetten komen.

Quest maakt een automatisering op maat. Zowel de foto’s als de teksten en de prijzen worden voorbewerkt. Dus altijd consistent en zolang er content is, eeuwig durend! Daarnaast heb je er geen omkijken naar en wordt echt alles voor je uitgevoerd, automatisch!

In principe kunnen we alle leidende kanalen inzetten voor de content. Het een specifiek kanaal welke je zou willen inpassen stuur dan een berichtje via het formulier.

Klaar voor jouw growth 🚀

Keep up with the latest and greatest in growth marketing 📖

Enjoy the best growth marketing newsletter on
the internet — right in your inbox.