Autoblogging with AI

AutoBlogging met AI

Plaatst jouw met Artificial Intelligence verrijkte content automatisch over alle social media kanalen. 

Gebruik ChatGPT voor Content

Bereik jouw doelgroepen AI.

Wanneer je geen tijd en/of inspiratie hebt om te bloggen kan je gebruik maken van een nieuwsfeed in jouw expertise. Zoals een marketing feed om blogs te genereren over marketing. Aangevuld met een passende foto en relevante hashtags is succes verzekerd!

Content Automation partner voor:

AI + data = succes

Goede verhalen maken je groot 

Door een stuk tekst voorzien van een goede opdracht prompt door ChatGPT heen te halen krijg je waardevolle content. Zeker als het in de vorm van storytelling gebeurt. Succes is dan verzekerd want elke dag content plaatsen met hashtags werkt als een magneet. Moeiteloos en geheel automatisch.

AutoBlogging Pakketten

Wat wij doen:

Jouw artikel of feed per kanaal herschrijven middels AI (indien gewenst)
Toevoegen van een foto uit een externe database
Toevoegen logo + tekst op foto uit database
Toevoegen van hashtags aan tekst
1 plaatsing per dag per kanaal

 
99

AutoBlogging Start

Omschrijving zoals hierboven

+

Plaatsing op

WordPress website
LinkedIn

129

AutoBlogging ZZP

Als omschrijving hierboven

+

Plaatsing op:

WordPress website

LinkedIn

Facebook

Facebook groep

Instagram (business)

199

AutoBlogging MKB

  • Als omschrijving hierboven

+

Plaatsing op:

WordPress website

Facebook

Facebook groep

Instagram (business)

Blogger

LinkedIn bedrijfspagina

LinkedIn persoonlijke pagina

Google MyBusiness

Pinterest 

249

AutoBlogging Growth

  • Als omschrijving hierboven

+

Plaatsing op:

WordPress website

Facebook

Facebook groep

Instagram (business)

Blogger

LinkedIn bedrijfspagina

LinkedIn persoonlijke pagina

Google MyBusiness

Tumblr

Pinterest 

Twitter (link)

Frequently Asked Questions (FAQs)

Het automatiseren van blogposts kan verschillende voordelen bieden voor bedrijven en bloggers. Hier zijn enkele voordelen van automatische blogposts:

  1. Tijdsbesparing: Automatisering stelt je in staat om blogposts vooraf te plannen en in te stellen, zodat ze op regelmatige tijdstippen automatisch worden gepubliceerd. Dit bespaart je kostbare tijd, omdat je niet handmatig elke keer een nieuwe blogpost hoeft te publiceren. Je kunt meerdere blogposts vooraf schrijven en inplannen, waardoor je je kunt concentreren op andere belangrijke taken.

  2. Consistentie: Door gebruik te maken van automatische blogposts kun je een consistente publicatieschema handhaven. Dit is belangrijk voor het opbouwen van een trouw publiek. Wanneer je lezers gewend raken aan regelmatige updates, kunnen ze terugkeren naar je blog om nieuwe inhoud te consumeren. Consistentie draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.

  3. Betere planning en organisatie: Met automatische blogposts kun je je contentstrategie beter plannen en organiseren. Je kunt een contentkalender opstellen, waarin je de onderwerpen, publicatiedatums en andere relevante details vooraf bepaalt. Dit helpt je om je inhoudsstroom te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat je regelmatig nieuwe blogposts publiceert.

  4. Verbeterde SEO: Automatische blogposts kunnen bijdragen aan je SEO (zoekmachineoptimalisatie) inspanningen. Door regelmatig nieuwe content te publiceren, kun je zoekmachines aantrekken en signaleren dat je website actief en relevant is. Dit kan je helpen om hoger te ranken in zoekresultaten en meer organisch verkeer naar je blog te genereren.

  5. Meer flexibiliteit: Met automatische blogposts kun je je content op elk gewenst moment publiceren, zelfs als je niet fysiek beschikbaar bent. Dit geeft je meer flexibiliteit en vrijheid om te werken aan andere aspecten van je bedrijf of persoonlijke leven, terwijl je blog toch actief blijft.

Automatisering kan een nuttige aanvulling zijn op je blogstrategie, met name voor het behouden van consistentie en tijdsbesparing.

Als de feed in de expertise van het bedrijf ligt, kan autoblogging enige voordelen bieden voor branding. Hier zijn enkele punten om te begrijpen wat autoblogging kan betekenen voor een bedrijf qua branding:

  1. Demonstratie van expertise: Autoblogging stelt je in staat om regelmatig inhoud te delen die relevant is voor je expertisegebied. Door waardevolle informatie, inzichten en updates te bieden in je branche, kun je jezelf positioneren als een autoriteit en thought leader. Dit kan bijdragen aan het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij je doelgroep, wat positief is voor je merk.

  2. Verhoogde zichtbaarheid: Autoblogging kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je merk. Door regelmatig blogposts te publiceren, kun je meer online aanwezigheid opbouwen en je merknaam verspreiden. Dit kan leiden tot een groter bereik en een grotere kans om ontdekt te worden door potentiële klanten.

  3. Efficiëntie en consistentie: Autoblogging kan je helpen bij het handhaven van een consistent publicatieschema en het efficiënt beheren van je contentproductie. Het automatisch genereren van blogposts op basis van je expertisefeed kan tijd besparen en ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe content beschikbaar is voor je publiek. Dit draagt bij aan de consistentie van je merkcommunicatie.

Het is echter nog steeds belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en relevantie van de gegenereerde inhoud. Zorg ervoor dat de automatisch gegenereerde blogposts nog steeds waardevol zijn voor je doelgroep en dat ze voldoen aan je merkrichtlijnen. Het kan ook nuttig zijn om handmatige controle en aanpassingen toe te passen op de automatisch gegenereerde content om ervoor te zorgen dat het goed aansluit bij je merkidentiteit en specifieke behoeften van je doelgroep.

Het is altijd aanbevolen om een goede balans te vinden tussen automatisering en menselijke betrokkenheid bij het creëren van inhoud om een sterke merkidentiteit en -positie te behouden.

Het voordeel van autoblogging in vergelijking met andere tools is de mogelijkheid om automatisch en regelmatig relevante inhoud te publiceren op basis van een expertise-feed. Hierdoor kunnen bedrijven hun merkpositionering versterken door zich te profileren als experts in hun vakgebied. Door waardevolle informatie te delen en thought leadership op te bouwen, vergroot autoblogging de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van het merk. Bovendien biedt autoblogging efficiëntie doordat het tijdbesparend is en zorgt voor een consistente stroom van inhoud, waardoor bedrijven in staat zijn om actief te blijven op digitale kanalen en hun publiek te betrekken.

In principe kunnen we alle leidende kanalen inzetten voor de content. Als het een specifiek kanaal betreft welke je zou willen inpassen stuur dan een berichtje via het formulier.

Klaar voor jouw growth 🚀

Keep up with the latest and greatest in growth marketing 📖

Enjoy the best growth marketing newsletter on
the internet — right in your inbox.