Voeg je header hier toe

Pagina Bezoek

Hoe meer mensen uw site zien, hoe meer potentiële klanten u zult hebben. Het aantal bezoekers van uw website wordt het aantal kansen dat uw bedrijf heeft om indruk te maken, gekwalificeerde leads te genereren, uw merk te delen en relaties op te bouwen.

Wat is Pagina Bezoek eigenlijk?

pagina bezoek automatisering is als een klant een specifieke pagina heeft bekeken, dan krijgt de klant een bericht over het onderwerp van de pagina. Dit kan worden gebruikt om uw product of dienst te promoten. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe het zou gaan.

Beste klant, We hebben gemerkt dat u vandaag de [pagina] heeft bezocht. Het leek ons nuttig om u te laten weten dat ons bedrijf een dienst aanbiedt die gericht is op [onderwerpen]. Als u meer wilt weten over ons nieuwe aanbod, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen.

  • Leads Verbeteren

Websiteverkeer is om vele redenen belangrijk. Hoe meer mensen uw site zien, hoe meer potentiële klanten u zult hebben. Het aantal bezoekers van uw website wordt het aantal kansen dat uw bedrijf heeft om indruk te maken, gekwalificeerde leads te genereren, uw merk te delen en relaties op te bouwen.

De beste manier om meer bezoekers naar uw site te trekken, is door ervoor te zorgen dat mensen uw site gemakkelijk kunnen vinden. Door uw site te optimaliseren voor zoekmachines en een aanwezigheid op sociale media te creëren, kunt u de zichtbaarheid vergroten en verkeer naar uw site leiden.

 

  • Automation

Automatisering is de sleutel tot uw succes!

Met marketingautomatisering kunt u gerichte e-mails versturen naar verschillende segmenten binnen uw abonneelijst, volgens vooraf ingestelde gedragstriggers. Publieksonderzoek en analyse van uw abonneegedrag kost tijd, net als het opzetten van gedragstriggers, die uw abonnees segmenteren en targeten met relevante, op maat gemaakte inhoud. Als u echter eenmaal het grondwerk heeft gedaan, zal uw automatiseringstool het zware werk uit handen nemen en het zware werk voor u doen!

  • Bespaar Tijd

Met behulp van Automation tools kan alles geautomatiseerd worden zodat je zelf meer tijd kan besteden aan meer dringede kwesties.

Hierdoor kan je focussen op je eigen bedrijf en het groei daarvan!

Geïnteresseerd?

Benieuwed wat de klant ziet? Vull de lijst hieronder in om Pagina test te testen! 

Pagina Bezoek Automation

Bezoek de pagina “overige diensten” en een automatisch bericht zal in je mailbox terecht komen. Ideaal wanneer je een bezoeker op het beste moment extra informatie kan verschaffen. Of, wanneer de bezoeker diverse keren de pagina bezocht heeft een waardebon toesturen. Geheel automatisch!

* is verplicht

Website-Traffic-Quest-Automation.

Credit: hoteltechreport.com

Meer leren?

Check ook onze andere Social Media Automations!

Een greep uit onze klanten

Quest Sales Marketing Automations