Over Quest Automation

Onze missie is het automatiseren van alle dagelijkse marketingwerkzaamheden zodat het rendement van de marketing verbetert door een menselijke en gepersonaliseerde boodschap op de juiste tijd, met de juiste context en die relevant is over te brengen op de prospects.


Automatiseer jouw marketing!
Bespaar tijd en geld

Sander-Alderd

Alderd J. Froolik 
Sander Kuiper

Quest Automation

Wie zijn Wij?

Quest Sales & Marketing Automations BV

Quest Marketing is ontstaan tussen Sander Kuiper en Alderd Froolik via regelmatige interacties via LinkedIn. Na enkele opdrachtjes te hebben uitgewisseld bleek dat we elkaar goed aanvulden tijdens gezamenlijke meetings met potentiële klanten.

Hierop ontstond het spontane idee om de samenwerking in vaste vorm te gieten. Quest Sales & Marketing Automations BV was geboren!

Inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid en hebben we al een leuke portfolio opgebouwd in binnen- en buitenland.

Marketing Automations staat nog in de kinderschoenen maar gelukkig wordt dit begrip, mede door personeelsgebrek, steeds bekender en daarmee ook steeds vaker ingezet. Niet alleen het plaatsen van (verrijkte) content op alle social mediakanalen maar ook het inrichten email automations en outreach campagnes. De kracht zit in het bundelen van alle soorten online marketing met als basis een CRM systeem!

Vision

Steeds vaker zullen ondernemingen moeten opboksen tegen de concurrent. Om het voordeel t.o.v. diezelfde concurrent te blijven houden is het steeds duidelijker dat je niet om marketing automation heen kan. Wij zullen een steeds hogere mate van automatisering implementeren met behulp van AI om middels de datastromen het meest optimale moment van interactie te bepalen en deze ook uit te voeren. Uiteindelijk hoeft de klant zich alleen nog bezig te houden met het optimaliseren van de content.

Mission

Onze missie is het automatiseren van alle dagelijkse marketingwerkzaamheden zodat het rendement van de marketing verbetert door een menselijke en gepersonaliseerde boodschap op de juiste tijd, met de juiste context en die relevant is over te brengen op de prospects.

Door het steeds verder automatiseren van marketing en verkoopactiviteiten worden menselijke fouten steeds verder beperkt en kunnen gefundeerde beslissingen genomen worden op basis van data. Hierdoor wordt de efficiëntie gemaximaliseerd en de kosten verlaagd. Daarnaast kunnen werknemers door de bespaarde tijd belangrijkere problemen op te lossen.

 

Values

Innovatie: We hechten er waarde aan voorop te blijven lopen op het gebied van marketingtechnologie en voortdurend nieuwe en creatieve manieren te verkennen om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Gegevensgestuurde besluitvorming: Wij geloven in het gebruik van gegevens om onze strategieën te informeren en te sturen, om de best geïnformeerde en effectieve beslissingen voor onze klanten te nemen.

Klantsucces: We zijn toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van onze klanten en werken onvermoeibaar om hen te helpen hun doelen te bereiken, waarbij we ons succes meten aan het succes van onze klanten.

Continu leren: we zijn altijd op zoek naar verbetering, daarom zetten we ons in voor continu leren en professionele ontwikkeling, om voorop te blijven lopen en onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Een greep uit onze klanten

Geïnteresseerd?

Check all onze Automations!

Zoals: Email automation, drip campings, nieuwsbrieven, Social Media Automation en Outreach Campagnes zijn automatiseringen die tijd en geld besparen!

 

Quest Sales Marketing Automations