LinkedIn Lead Generatie

LinkedIn Lead Generatie

LinkedIn AutoConnect

Het aangaan van een connectie en ook nog eens binnen de LinkedIn eisen blijven? Dat doen wij elke dag! 

Wij halen met jouw persoonlijke profiel de doelgroep binnen uit jouw eigen netwerk. Dus altijd vertrouwd en met een hoge acceptatiegraad.

Vervolgens gaan we de personen uit deze doelgroep stuk voor stuk persoonlijk benaderen middels een gepersonaliseerde uitnodiging. Als deze geaccepteerd is sturen we korte berichtjes en een call2action om het contact tot klant te maken.

Uiteraard kunnen we eventuele reacties uit de chatbox halen en deze in jouw eigen CRM (Slack, Hubspot, etc.) omgeving posten. De gegevens van deze klant verwerken we natuurlijk ook in jouw CRM systeem indien gewenst.

LinkedIn Lead Generatie Proberen?

Vul hieronder de url van jouw LinkedIn profiel in (zie pijl) en accepteer zodadelijk mijn connectieverzoek en zie wat er gebeurt…

 

LinkedIn-Auto-Connect-quest

* Is verplicht

LinkedIn AutoComment

Engagement op LinkedIn is het beste instrument om bij jouw connecties op te vallen. Hierdoor wordt jouw profiel meer bezocht en kan je makkelijker orders binnenhalen dan iemand met eenzelfde profiel die geen engagement uitvoert. 

Wanneer je op al die berichten echter een berichtje moet geven ben je uren per week bezig. Dit kunnen wij natuurlijk ook automatiseren.

Het automatisch reageren op de post van jouw connecties zal er ook voor zorgen dat jouw eigen posts ook meer likes en/of comments ontvangen. Hierdoor wordt je niet alleen relevanter voor jouw doelgroep maar ook voor LinkedIn en zelfs voor Google. Het helpt dus ook mee voor jouw SEO waardoor je hoger in Google komt.

Proberen?

Geeft hiernaast de url van jouw post in en kijk wat er gebeurt!

LinkedIn-Autocomment-Quest

* Is verplicht

LinkedIn-Lead-Generatie-Quest

Andere LinkedIn Automations

Uiteraard zijn er nog andere automations mogelijk. Een greep:

  • LinkedIn AutoEndorser
  • LinkedIn AutoLiker
  • LinkedIn PersonnelExtractor
  • LinkedIn EventInvitor
  • LinkedIn AutoPost

Meer leren?

Check ook onze andere Social Media Automations!

Quest Sales Marketing Automations