LinkedIn Automations

Automatisering is een techniek die je helpt het beste uit je Linkedin-profiel te halen. Met automatisering kunt u direct nieuwe leads bereiken, de juiste doelgroep vinden en uw Producten/Dienst op een zeer effectieve manier aan hen pitchen.

 • Toegevoegde waarde

 • Via LinkedIn kan je zeer doelgroep gericht zijn!

 • Het bespaart u tijd omdat u niet handmatig verbinding hoeft te maken met uw leads en verbindingsverzoeken één voor één hoeft te verzenden.

 • Het brengt personalisatie naar massale outreach. Op deze manier zullen uw gebruikersinteracties en outreach-berichten veel natuurlijker overkomen, ongeacht met hoeveel mensen u contact opneemt.

 • A/B testing becomes easier since you’ll be able to experiment with different outreach requests and follow-up templates to see which ones get the most replies.
 • Automation

 • Maak gebruik van Auto Connectie om je netwerk uit te breiden.

 • Maak gebruik van LinkedIn Auto Comment, Auto Liker om zo het beste Engagement te hebben met je connecties.

 •  Door middel van Auto Post, ben je altijd actief op Linkedin! En bespaar je tijd.

 • Doormiddel van LinkedIn Personnel Extractor kan je veel informatie uit je doelgroep halen en dat gebruiken om gepersonaliseerde berichten te sturen!

 • En nog veel meer andere soorten Automations!
 • Bespaar Tijd

Het opzetten van een LinkedIn automation kan heel erg veel tijd besparen. Het automatiseert bepaalde bedrijfsprocessen zodat je deze niet meer kan vergeten en consequent de boodschap laat overkomen.

LinkedIn Automations is als het hebben van een assistent die altijd voor je klaar staat. Het haalt repetitieve taken van uw takenlijst om tijd vrij te maken voor andere waardevolle taken, zoals het beantwoorden van vragen van klanten. Het kan klanten helpen meer over uw merk te weten te komen, hen aanmoedigen om terug te blijven komen of hen eraan te herinneren waarom ze in de eerste plaats bij u hebben gekocht.

Hierdoor kan je focussen op het groeien van je bedrijf!

 

Waarom is LinkedIn Automations so effectief?

LinkedIn Automation kan u helpen uw doelgroep nauwkeuriger te targeten, waardoor het een effectieve marketingtool wordt. Door uw leadgeneratieproces te automatiseren, kunt u effectiever en efficiënter nieuwe leads binnenhalen. Met de targeting mogelijkheden van LinkedIn kunt u zich specifiek richten op uw ideale klant, waardoor het een essentiële tool voor uw bedrijf wordt. En daarom is het Effectief

Auto Connect

Het aangaan van een connectie en ook nog eens binnen de LinkedIn eisen blijven? Dat doen wij elke dag!

Wij halen met jouw persoonlijke profiel de doelgroep binnen uit jouw eigen netwerk. Dus altijd vertrouwd en met een hoge acceptatiegraad.

Vervolgens gaan we de personen uit deze doelgroep stuk voor stuk persoonlijk benaderen middels een gepersonaliseerde uitnodiging. Als deze geaccepteerd is sturen we korte berichtjes en een call2action om het contact tot klant te maken.

Uiteraard kunnen we eventuele reacties uit de chatbox halen en deze in jouw eigen CRM (Slack, Hubspot, etc.) omgeving posten. De gegevens van deze klant verwerken we natuurlijk ook in jouw CRM systeem indien gewenst.

Test hier Auto Connect!

Auto Comment

Engagement op LinkedIn is het beste instrument om bij jouw connecties op te vallen. Hierdoor wordt jouw profiel meer bezocht en kan je makkelijker orders binnenhalen dan iemand met eenzelfde profiel die geen engagement uitvoert. 

Wanneer je op al die berichten echter een berichtje moet geven ben je uren per week bezig. Dit kunnen wij natuurlijk ook automatiseren.

Het automatisch reageren op de post van jouw connecties zal er ook voor zorgen dat jouw eigen posts ook meer likes en/of comments ontvangen. Hierdoor wordt je niet alleen relevanter voor jouw doelgroep maar ook voor LinkedIn en zelfs voor Google. Het helpt dus ook mee voor jouw SEO waardoor je hoger in Google komt.

Proberen?

Test hier Auto Comment!

pagina linked in

LinkedIn Auto Connect (Test)

* Is verplicht

ActiveCampaign

Auto Comment LinkedIn

Op de afbeelding rechts ziet u waar je de Linkedin URL post kan vinden.

* Is verplicht

Test E-mail Automations!

Geïnteresseerd?

Dit zijn maar paar van de automations die wij uw laten testen, maar er zijn nog vele Automations die je kan toepassen.

Toegevoegde waarde aan onze diensten? Maak dan hieronder een afspraak aan en maak kennis met het team!

Calendly Campagne

Wil je dat jouw klanten zelf afspraken met jouw eigen kalender die alle afspraken en mogelijkheden biedt? Dan is dit de beste optie om afspraken te maken. Desgewenst kan dit natuurlijk aangevuld worden met SMS-jes, Whatsapp berichten en email reminders. Handig en effectief!

 
 

Meer leren?

Check ook onze Social Media Automations!

Een greep uit onze klanten

Quest Sales Marketing Automations