Facebook-app

Facebook Chatbot

Je bent niet alleen. Elke dag wordt het moeilijker om je publiek te bereiken. Mensen openen minder e-mail; social media is zo rumoerig dat je organische bereik vaak minder dan 10% van je publiek is. Maar Facebook Chatbot lossen dit probleem op door gepersonaliseerde en geautomatiseerde gesprekken met uw klanten te bieden. Het is alsof je 24/7 een realtime vertegenwoordiger op zak hebt. Dit is het beste moment om vandaag nog je Facebook Chatbot te lanceren!

De Comments Growth Tool

De Comments Growth Tool reageert automatisch op reacties op je Facebook-berichten met gepersonaliseerde inhoud voor elke bezoeker. Beantwoord veelgestelde vragen en laat uw expertise zien, doet productaanbevelingen, bied kortingen en promoties aan, genereer aanmeldingen voor nieuwsbrieven en meer.

Growth-tool-quest-automation
Marketing-Idee-Quest

Chatbotvoordelen voor klanten

  • 24/7 beschikbaarheid en altijd beschikbare ondersteuning. Klanten hoeven niet te wachten op de volgende beschikbare operator wanneer chatbots 24 uur per dag deel uitmaken van de communicatiestrategie.

  • Snelle Reactie: Chatbots kunnen de vragen van duizenden klanten zowel direct als tegelijkertijd afhandelen en verbeteren de gemiddelde responstijd. Dit leidt tot een aanzienlijke verlaging van de ondersteuningskosten en middelen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke taken.

  • consistent in antwoorden: Het gebruik van een chatbot kan helpen om consistentie in de gegeven antwoorden te behouden, vooral als het gaat om veelgestelde vragen zoals “hoe retourneer ik een artikel?” of “wanneer verloopt mijn account?”.

  • Gegevensgestuurd: Bots helpen bedrijven niet alleen de behoeften van hun klanten te begrijpen, maar ook gepersonaliseerde oplossingen te leveren. Ze kunnen patronen in chatgesprekken detecteren en zelfs klantgedrag voorspellen op basis van gegevens uit het verleden.

  • Bestel makkelijkerDankzij botsgestuurde automatisering kunnen klanten bestellingen boeken of transacties doen zonder menselijke hulp.

Geïnteresseerd?

Test onze Facebook Chat bot! Klik de link hieronder en volg de stappen. En ervaar hoe het voor de klant eruit ziet.

Meer leren?

Check ook onze andere Social Media Automations!

Quest Sales Marketing Automations