E-mail Automation

Email marketing is de meest kosteneffectieve manier van marketing en daardoor de beste keuze om meer winst te genereren. Met behulp van E-mail Automation tools kan alles geautomatiseerd worden zodat je zelf meer tijd kan besteden aan meer dringede kwesties. En zo jouw bedrijf door laat groeien!

E-mail-Automation-Quest
  • Toegevoegde waarde

E-mail is het meest effectieve digitale marketingkanaal.

Volgens HubSpot en SuperOffice gelooft meer dan 59% van de marketeers dat e-mail het kanaal is met het grootste effect op de ROI. Bijna de helft van de B2B-marketeers zegt dat e-mail het meest effectieve digitale marketingkanaal is.

E-mail kan worden gepersonaliseerd en automatisch worden verzonden, getriggerd door klantgedrag. Hierdoor kun je perfect inspelen op de klantreis van je (potentiële) klant.

  • Automation

E-mailautomatisering is een van de krachtigste tools in uw marketing toolbox. Het is een manier om e-mails te automatiseren op basis van specifieke acties die klanten ondernemen of niet ondernemen, met behulp van e-mail- of marketingautomatiseringssoftware. Enkele voorbeelden zijn wanneer u welkomst-e-mails automatiseert die worden verzonden wanneer een klant zich aanmeldt voor een mailinglijst, vergelijkbare product aan bevelingen nadat een gebruiker iets op uw site heeft gekocht of een snelle herinnering dat de klant iets in zijn winkelwagentje heeft geplaatst maar nooit heeft afgerekend.

 

  • Bespaar Tijd

Het opzetten van een email automation kan heel erg veel tijd besparen. Het automatiseert bepaalde bedrijfsprocessen zodat je deze niet meer kan vergeten en consequent de boodschap laat overkomen.

E-mailautomatisering is als het hebben van een assistent die altijd voor je klaar staat. Het haalt repetitieve taken van uw takenlijst om tijd vrij te maken voor andere waardevolle taken, zoals het beantwoorden van vragen van klanten. Het kan klanten helpen meer over uw merk te weten te komen, hen aanmoedigen om terug te blijven komen of hen eraan te herinneren waarom ze in de eerste plaats bij u hebben gekocht.

Hierdoor kan je focussen op het groeien van je bedrijf!

 

Waarom is E-mail Automation zo effectief?

E-mailmarketing is een van de meest effectieve methodes om contact te leggen met je klanten. Als je dit goed inricht, beschik je over veel relevante informatie over de ontvanger. E-mails kun je daardoor goed personaliseren en geautomatiseerd, getriggerd door gedrag van de klant, verzenden. Hiermee kan je perfect inspelen op de customer journey van jouw (potentiële) klant.

Content team-bro

Email Automation (Test)

Standaard email automations zijn erg effectief. Ze verhogen de interactie met de klant en stimuleren interactie. Snel, safe en simpel!

* Is verplicht

Test andere ook!

Geïnteresseerd?

Heb jij toegoevoegde waarde aan Automations?

En wil jij ook meer tijd/geld besparen en focusen op andere belangerijke zaken? Klik dan de knop hieronder en maak een afspraak!

Calendly Campagne

Wil je dat jouw klanten zelf afspraken met jouw eigen kalender die alle afspraken en mogelijkheden biedt? Dan is dit de beste optie om afspraken te maken. Desgewenst kan dit natuurlijk aangevuld worden met SMS-jes, Whatsapp berichten en email reminders. Handig en effectief!

Meer leren?

Check ook onze Social Media Automations!

Een greep uit onze klanten

Quest Sales Marketing Automations