Voeg je header hier toe

Drip Campagne

Met Drip Campagne kan je je leads verbeteren en tijd besparen door middel van Automations! En kan je zelf focussen op dringede kwesties om je bedrijf door te groeien!

Web-Design-Quest

Wat is Drip campagne eigenlijk?

Drip marketing is wanneer u een reeks geautomatiseerde berichten verzendt naar mensen die een specifieke actie ondernemen. Druppelcampagnes zijn vaak onderdeel van e-mailmarketing, maar we zien deze strategie ook veel terug in social media marketing. Druppelmarketing valt onder de categorie 'marketingautomatisering'.

  • Leads Verbeteren

Druppel, druppel, druppel.

Het is niet het geluid van water dat door je plafond druppelt, of het geluid van een langzaam lopende kraan. Het is het geluid van informatie die langzaam je hersenen binnenkomt. En het is goed voor je.

Bij Drip-campagnes draait alles om het binnenhalen van leads en het verhogen van conversies. Omdat informatie langzaam binnenkomt, worden mensen meerdere keren blootgesteld aan uw merk, waardoor ze er meer vertrouwd mee raken en meer geneigd zijn om te kopen wat u verkoopt.

  • Automation

  • Stuur geautomatiseerde exclusieve inhoud naar uw klanten, dat betekent dat ze meer tijd op uw website zullen besteden, en tijd die op uw website wordt doorgebracht, betekent meer potentiële leads.

  • Genereer verkeer naar uw website. Gebruik onze geavanceerde functies om specifieke klanten te targeten, relevante berichten te maken en meer verkeer naar uw bedrijf te leiden

  • Leads kunnen automatisch worden toegewezen aan e-maillijsten op basis van de lijsten waaraan ze deelnemen. Dit maakt het gemakkelijk om elke keer gepersonaliseerde e-mails te versturen, waardoor het voor jou gemakkelijk wordt om de juiste leads op het juiste moment te bereiken.
  • Bespaar Tijd

Met behulp van Automation tools kan alles geautomatiseerd worden zodat je zelf meer tijd kan besteden aan meer dringede kwesties.

Hierdoor kan je focussen op het groeien van je bedrijf!

Geïnteresseerd?

Benieuwed wat de klant ziet? Vull de lijst hieronder in om het te testen! 

Drip Campagne Test

Hier rechts kunt u een voorbeeld zien van de stappen die bij een Drip Campagne hoort. Vul alle gegevens hier onder in en Ervaar het zelf!

* Is verplicht

Drip-Campagne-Quest

Credit: Zapier.com

Meer leren?

Check ook onze andere Social Media Automations!

Een greep uit onze klanten

Quest Sales Marketing Automations