Quest Digital Marketing Diensten

We bieden strategiediensten om bedrijven te helpen hun doelen te identificeren, plannen te maken om die doelen te bereiken en strategieën te ontwikkelen om succes te behalen;

SEO-diensten om hun zichtbaarheid in de resultaten van zoekmachines te vergroten en hun ranking te verbeteren; De 6w’s van marketingservice om meer te weten te komen over je strategie:
Waarom, Waarvoor, Waarheen, Waarmee, Wanneer en uiteindelijk Wat levert het op!

marketinginspanningen te identificeren en te begrijpen; betaalde advertentiediensten om hun producten of diensten op verschillende online platforms te promoten en een breder publiek te bereiken; en inhoud om klanten te betrekken en te informeren, merkbekendheid op te bouwen en conversies te stimuleren.

 
De-6W's-van-marketing

De 6 W-'s van Marketing

Digital Marketing bij Quest omvat het volledige traject van strategie tot en met de statistiek. Met andere woorden, de invulling van Waarom, Waarvoor, Waarheen, Waarmee, Wanneer en uiteindelijk Wat levert het op!

Het beste rendement uit het marketing budget wordt verkregen wanneer alles klopt. De website, de social mediakanalen, de blogs, etc. Zorg ervoor dat de content meerwaarde aan de klant biedt en dat het niet te commercieel wordt. Zo bouw je aan een sterk merk omdat de klant centraal staat in plaats van omzet.

Vervolgens kan je van de best presterende content betaalde advertenties maken om niet bestaande klanten te trekken. Hierdoor wordt jouw budget optimaal ingezet. 

Het gaat immers om de vraag van jouw klant in te vullen en dat jouw diensten en/of producten hierbij kunnen helpen. Zorg voor de WOW factor.

Strategie

Bij het vaststellen van de strategie gaat het erom dat je vastlegt wat je wil bereiken binnen het gestelde tijdsbestek en hoe je dit wil bereiken. 

Dit begint altijd met het beantwoorden van de volgende vraag: “Wie is jouw ideale klant?”. Vanuit deze basis kan je bepalen welke kanalen het beste passen om deze klant te bereiken. Is dat via LinkedIn, via Instagram, via Email of een combinatie hiervan.

Aan de hand hiervan wordt ook de content bepaald. Welke vorm gaat op welk kanaal gebruikt worden en wanneer. Een contentkalender is hiervoor een goed hulpmiddel.

Vergeet hierbij niet de off-line marketing mee te nemen. Denk hierbij aan de merkbeleving zoals logo gebruik, kleurgebruik, etc. Branding is een belangrijke component van de strategie. Alle inspanningen moeten immers bijdragen aan wat jouw merk uitstraalt.

Content

Wanneer je de strategie bepaald hebt ga je deze invulling geven. Belangrijkste invulling is de content. Welke content wordt er ingezet voor welk kanaal. Video content is door TikTok het meest gebruikte type content gevolgd door foto en teksten. 

Infographics zijn ook erg handig wanneer je jouw klanten wil informeren over toepassingen van jouw diensten en/of producten. 

Ook bloggen is een zeer sterke manier om jouw klanten te informeren over het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Blog niet over aanbiedingen maar highlight juist over de toepassingen of over jouw personeel. Dan staat de klant weer centraal en zal hierdoor steeds weer terugkeren op jouw website.

Content creatie kan lastig zijn. Quest kan dit proces natuurlijk geheel uit handen nemen zodat er constante stroom van content gepubliceerd wordt in de vorm van een verhaal (Storytelling), specifiek gericht op jouw ideale klant en geschikt voor het gekozen kanaal.

SEO

SEO oftewel Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is het proces om zoekmachines te leren om naar jouw website te gaan i.p.v. die miljoenen andere.

Er zijn 4 zaken belangrijk; t.w. Technisch, Content, Links en Gebruikersinteractie. 

  • Techniek: alles wat te maken heeft met de source-code (HTML) van de website (opmaak, snelheid, schema.org opmaak, caching, e.d.)
  • Content: alle inhoud van de site (structuur, navigatie, zoekwoorden, titel, afbeeldingen, e.d.)
  • Links: alle links die wijzen naar een website (zowel interne als externe links)
  • Gebruikersinteractie: Het zelflerende systeem van het algoritme, oftewel indexeren op basis van de keuzes die bezoekers maken.
 
SEO-optimalisatie-Quest-Marketing

Betaalde Advertenties

Wanneer je met een blogpost of een post op een social mediakanaal een heleboel verkeer en wellicht ook verkopen binnen hebt gehaald is het een goed uitgangspunt om hiervan een betaalde advertentie te maken. 

De content heb je immers al en deze kan je zo hergebruiken. Niet om natuurlijk de reeds bereikte personen te benaderen maar juist de personen uit jouw doelgroep die nog niet bereikt zijn.

Door het segmenteren binnen Google Ads of een van de andere social media kanalen kan je jouw doelgroep perfect bereiken met de content die zich al bewezen heeft.

Hiermee krijg je het allerhoogste rendement (ROAS=Return On Ads Spend) van jouw dure marketing Euro’s.

Anayltics

Meten is weten. Zeker geldt dit ook voor marketing. Op basis van de gemeten resultaten worden campagnes uitgebreid, bijgesteld en worden er keuzes gemaakt op basis van de gegenereerde data. 

Google Analytics, Adobe Analytics of andere dashboards geven de cruciale informatie of jouw investering in marketing het gewenste rendement oplevert.

Wanneer je bijvoorbeeld een blogpost hebt gemaakt die heel veel bezoek genereert kan je op basis van deze resultaten bijvoorbeeld besluiten om hiervan een betaalde advertentie te maken. 

Beslissingen op basis van onderbuikgevoel of een voorgaande succesvolle campagne zijn absoluut geen basis voor een beslissing! 

 

Wat kan Quest Marketing hiermee?

Onze diensten kunnen onze klanten helpen hun doelen te bereiken op het gebied van zichtbaarheid van de website, het genereren van verkeer naar hun websites en het verhogen van conversies. 

SEO kan helpen bij het verbeteren van de positie in organische zoekmachines, terwijl inhoud kijkers boeiende en nuttige informatie kan bieden. Betaalde advertenties kunnen helpen bij het targeten van specifieke doelgroepen en meer bezoeken aan websites genereren. Strategie en analyse kunnen helpen inzicht te krijgen in de prestaties van websites en onze klanten helpen betere beslissingen te nemen over hun digitale marketingcampagnes.

Geïnteresseerd?

Check all onze Automations!

Zoals: Email automation, drip campings, nieuwsbrieven, Social Media Automation en Outreach Campagnes zijn automatiseringen die tijd en geld besparen!

 

Quest Sales Marketing Automations